Over Ons

Wij zijn tattoostudio33

Tattoostudio 33 is een moderne tattoostudio die in 2014 haar deuren heeft geopend. Na werkzaam te zijn geweest in verschillende tattooshops werd het tijd om een eigen studio te openen.

Wij werken uitsluitend volgens de nieuwste normen en zijn uiteraard goedgekeurd door de GGD; hygiëne staat dan bij ons ook hoog in het vaandel.

Kom gerust langs om uw ideeën met ons door te nemen onder het genot van een kopje koffie. Wij hebben een groot assortiment tattoovoorbeelden maar kunnen natuurlijk ook uw eigen ideeën verwezenlijken.

Tattoostudio 33 is allround.

Dus is het mogelijk om elke stijl door ons te laten tatoeëren. Ook is het mogelijk om uw eigen ontwerp door ons te laten uitwerken en vervolgens te laten tatoeëren. Teksten en namen schrijven wij zelf, dus geen kopie van bestaande letters op internet.

Laseren bestaande tatoeage.

Mocht u spijt hebben van een oude tatoeage of wilt u deze laten vervagen om hem vervolgens te laten coveren, dan is dit ook mogelijk.

Wij hebben goede contacten met een erkende laserpraktijk en zien dit als een extra stukje service naar onze klanten toe. Voor meer vragen, neem gerust contact met ons op of kom langs.

Heeft u nog vragen over tattoos?

Of prijsaanvragen? Neem gerust contact met ons op. Telefonisch een afspraak maken is niet mogelijk, hiervoor moet je langskomen. Wij vragen € 50,- aanbetaling bij het maken van een afspraak, die vervolgens van de totaalprijs afgaat als de tattoo gezet is. Dit i.v.m. het eventueel niet nakomen van de afspraak uwerzijds.